Glosář Milana Heina 11. 2. 2013

2013-02-11

Vážení čtenáři, předešlý Glosář jsem pro Vás psal krátce po premiéře Deštivých dní. Dnes mají Deštivé dny za sebou 15 repríz a všechny jejich další reprízy jsou až do konce dubna beznadějně vyprodány. A ne jinak tomu bude v květnu ...
Vážení čtenáři,
předešlý Glosář jsem pro Vás psal krátce po premiéře Deštivých dní. Dnes mají Deštivé dny za sebou 15 repríz a všechny jejich další reprízy jsou až do konce dubna beznadějně vyprodány. A ne jinak tomu bude v květnu a pak v červnu a v září, kdy je budeme hrát na Letní scéně. Richard Krajčo a David Švehlík jsou v této hře bravurní! Skoro je mi líto, že na Thalii byl nominován jen Richard, protože David je mu v Deštivých dnech rovnocenným partnerem!

Hned po Novém Roce jsme měli v Ungeltu premiéru, ve které se představilo pro změnu trio nejvyzrálejších herců - Alena Vránová, Petr Kostka a Carmen Mayerová - a zrodil se další hit našeho divadla! Poslední romance, to je nový "Ledňáček"! Herecké pošušňáníčko! A zase - do konce dubna, beznadějně vyprodáno! Vbrzku zveřejníme hrací plán na květen, nenechte si ujít!

1.března bude mít premiéru hra Růžové brýle a myslím, že to bude opět událost. Hana Maciuchová a Zuzana Bydžovská jsou už na zkouškách skvělé! Zdá se, že naše divadlo zažívá po 16 letech existence svůj vrchol, a že právě tato sezóna 2012/13 je v jeho dosavadní historii nejúspěšnější!
A tak se s Vámi, rozradostněn těmito skutečnostmi, loučím a těším na viděnou u nás v divadle!
Váš
Milan Hein
Glosář Milana Heina - 2013-02-11